Carti de Citit » Dezbateri


De ce o carte ar trebui sa fie considerata "buna"?

 • May 17, 2011
  Sa-mi capteze in asa masura atentia incat sa uit sa mananc, sa dorm si sa privesc cerul, cu alte cuvinte sa traiesc prin acea carte.
 • May 18, 2011
  O carte este buna atunci cand reflecta parerea ta despre viata, si in asteptarea concluziei, nu o poti lasa din mana pana cand nu afli ce se va intampla. O citesti cu entuziasm, traiesti fiecare clipa odata cu personajul principal, si te intristezi cand ai terminat de citit.
 • May 21, 2011
  o carte este buna atunci cand o citesti cu sufletul la gura, cand esti curios sa vezi ce se va intampla mai departe, cand ajungi sa te pui in locul personajelor sau sa simti ca iti sunt cunostinte vechi si cand poti invata ceva din ea.
 • July 13, 2011
  Cred ca exista doua tipuri de carti bune. Acum cand scriu asta mi-am dat seama de acest lucru...hmm...interesant :) Exista cartile copilariei si adolescentei, adica cele pe care le-am citit si m-au impresionat, dar nu mai revin la ele ci am ramas doar cu trairile, imaginatiunile si bucuriile acelor momente... Si mai exista cartile la care revin acum, mereu cu ceva nou de descoperit in ele, chiar daca am citit acele randuri si alta data...si se intampla asta pentru ca o fraza citita ieri nu are aceeasi rezonanta interioara astazi... aaa, si mai exista cartile bune pe care nu le-am descoperit inca :)
 • membru
  July 15, 2011
  Sa ma faca sa zambesc usor in timp ce inchid incet si cu regret coperta.