Despre mine

Adrian Dumitru Pirvu

Editor coordonator la Ştiri de Actualitate şi Independent Computer Networking Professional

Blogs Home » Mass Media » Jurnalism » Ştiri de Actualitate

Ştiri de Actualitate

Ştirideactualitate.ro este un site de ştiri online, care doreşte să transmită mesaje scrise profesional, Într-un mod cald, uman şi plin de optimism. Ştirideactualitate.ro este înfiinţat în Iulie 2015 şi vă promite cele mai bune informaţii de actualitate, locale şi internaţionale.

Articole Blog

01. Românca Mihaela Carmen Bătăiosu de 42 de ani a sfârşit tragic, într-un accident rutier, din Italia - Dec 13, 2019 11:29:34 AM

Mihaela Carmen Bătăiosu urma ca peste o lună să împlinească frumoasa vârstă de 43 de ani. Nu a mai apucat şi a murit pe loc, iar în urma ei a lăsat o mulțime de suflete îndurerate: cele două fiice, mama, iubitul, rudele, colegii.

Articolul Românca Mihaela Carmen Bătăiosu de 42 de ani a sfârşit tragic, într-un accident rutier, din Italia apare prima dată în Stiri de Actualitate.


02. Căsuţa nr. 11 din Târgul de Crăciun – Timişoara, vinde produse handmade de calitate - Dec 11, 2019 2:31:00 PM

"Ca sa faci produse handmade este necesar sa ai macar "putin talent nativ" si bineinteles foarte multa munca. Fiecare obiect expus este unul in care am depus mult efort si nu in ultimul rand, multa dragoste, altfel, nimic nu va fi placut de ochiul avizat al cumparatorului".

Articolul Căsuţa nr. 11 din Târgul de Crăciun – Timişoara, vinde produse handmade de calitate apare prima dată în Stiri de Actualitate.


03. Un tânăr din Arad a găsit pe stradă un portofel plin cu mii de lei, euro, forinţi şi carduri bancare, pe care l-a înapoiat proprietarului - Dec 11, 2019 8:39:59 AM

Conform relatărilor, tânărul are rate la o casă cumpărată prin programul „Prima Casă”, şi o viaţă nu tocmai foarte îmbelşugată, dar a preferat să-i dea omului averea pierdută, deşi ar fi putut să o ţină pentru el.

Articolul Un tânăr din Arad a găsit pe stradă un portofel plin cu mii de lei, euro, forinţi şi carduri bancare, pe care l-a înapoiat proprietarului apare prima dată în Stiri de Actualitate.


04. Video – Trei hoaţe au fost prinse încercând să jefuiască în autobuz, o jandarmeriţă aflată în timpul liber, - Dec 11, 2019 5:23:30 AM

O tânără din grupul hoaţelor a reuşit să-i rupă brăţara de la mână şi a lovit-o, doar că jandarmeriţa a reacţionat. Imediat, tânăra a adoptat o poziţie defensivă, apoi a trecut la atac, reuşind să o reţină pe cea care a lovit-o.

Articolul Video – Trei hoaţe au fost prinse încercând să jefuiască în autobuz, o jandarmeriţă aflată în timpul liber, apare prima dată în Stiri de Actualitate.


05. Un bătrân de 82 de ani din Cosenza, Italia, a fost bătut şi batjocorit de românca ce ar fi trebuit să-l îngrijească - Dec 10, 2019 10:30:53 AM

Când i-a văzut pe carabinieri, bărbatul a izbucnit în lacrimi şi le-a povestit ofiţerilor tot ce s-a întâmplat. ”Dumnezeu să vă ajute, ați venit să mă salvați!” (“Che dio vi aiuti, siete venuti a salvarmi!”), le-a spus bătrânul de 82 de ani

Articolul Un bătrân de 82 de ani din Cosenza, Italia, a fost bătut şi batjocorit de românca ce ar fi trebuit să-l îngrijească apare prima dată în Stiri de Actualitate.


06. Video – O familie din Hunedoara a suferit un grav accident în Argeş. Doi copii mici au rămas fără tată! - Dec 10, 2019 8:12:32 AM

„Autoturism condus de un barbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula din direcția Pitești spre Rm.Vâlcea, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un TIR care se afla staționat, orientat în aceeași direcție cu cea a autoturismului” au declarat reprezentații IPJ Argeș.

Articolul Video – O familie din Hunedoara a suferit un grav accident în Argeş. Doi copii mici au rămas fără tată! apare prima dată în Stiri de Actualitate.


07. Cum îți poți prepara în casă APĂ DE GURĂ, ca să ai respirația mult mai proaspătă - Dec 10, 2019 5:44:00 AM

Iată care sunt avantajele utilizării unei ape de gură preparată în casă: este ieftină; poți știi cu exactitate ce conține; nu conține substanțe chimice, coloranți sau aditivi.

Articolul Cum îți poți prepara în casă APĂ DE GURĂ, ca să ai respirația mult mai proaspătă apare prima dată în Stiri de Actualitate.


08. O badantă româncă din Italia a dispărut din casa unde lucra, în urmă cu 11 zile. Copiii fac apel pentru a-și găsi mama - Dec 9, 2019 3:44:33 PM

Conform informaţiilor publicate pe rotalianul.com, Viluța Lazarean lucra ca „badantă” în provincia Brescia și din cele relatate de fata ei reiese că a dispărut în urmă cu 11 zile din locuința bătrânei pe care o asista, chiar după ce i-a fost plătit salariul.

Articolul O badantă româncă din Italia a dispărut din casa unde lucra, în urmă cu 11 zile. Copiii fac apel pentru a-și găsi mama apare prima dată în Stiri de Actualitate.


09. Doi tineri iubiţi, Adrian şi Mădălina au murit intoxicaţi cu gaze, după ce au adormit într-un Audi TT - Dec 9, 2019 2:53:53 PM

Aseară, cei doi îndrăgostiţi s-au ascuns pe o stradă, iar azi dimineaţă, au fost găsiţi morţi de angajatul unui service din localitate, unde băiatul obişnuia să vină cu maşina.

Articolul Doi tineri iubiţi, Adrian şi Mădălina au murit intoxicaţi cu gaze, după ce au adormit într-un Audi TT apare prima dată în Stiri de Actualitate.


10. Belgia – Un şofer român de 33 de ani a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa - Dec 9, 2019 7:10:58 AM

Imediat după accident, femeia a alertat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă.

Articolul Belgia – Un şofer român de 33 de ani a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa apare prima dată în Stiri de Actualitate.